lördag 19 april 2008

Vårkänslor & vårstädning i förrådet...

Vilket väder, man blir ju bara sååå lycklig! Tänk om vi i Skandinaven hade sånt här väder lite oftare, då hade vi noga varit lite mer glada och positiva.

Efter frukosten gav vi oss ut i trädgården hela familjen. Förrådet skulle städas, och då rejält. Vi skall ju snart sätta igång med utbyggnaden och då ryker ju förrådet helt. Just nu ligger ett helt lass som skall köras till tippen imorgon. Ett lass gick hem till Anders föräldrars förråd. Så nu känns det rätt bra. Bara att invänta bygglovet, så vi kan riva skiten. Där finns ju dock lite saker kvar, så vi får hoppas vi hittar nån plats till dem.

Naturligtvis grillade vi ju korv till lunch. Barnen lekte, körde bilar, gungade och lekte i sandlådan. Kul att se att de redan har glädje av varandra! Malcolm härmar ju Eddie i allt han gör.

När vi väl städat färdigt och tvättat av utemöblerna och så, var vi ju bara tvungna att grilla och äta middag UTE! Och vad är inte godare än färskpotatis, gräddfil, gräslök och lite marinerat kött... ja, och så ett glas rött vin så klart. Det var vi värda!



Visst blev det fint!??!

Inga kommentarer: