torsdag 24 april 2008

Fika, fika & leka lite...

Malcolm gillar annars den blåa bilen,
kan inte riktigt sätta fart på den frammåt än, men bakåt går bra.
Jaha, då har det gått 2 dagar i "fikats tecken".

Igår kom Malcolms kompisar Julia & Alexander på lite fruksallad (det var allt mamma hade fixat, hon bakar ju aldrig...) Lite lek och bus blev det oxå. Malcolm kom på att gåstolen funkar ju bra om man har en tjej som puttar på, och det gjorde Julia gärna... Hon körde gärna honom i gåvagnen också, lite trögt, men hon är lika stark som Pippi Långstrump.

När Malcolms kompisar gått hem kom mormor. Vi hämtade hem Eddie från dagis och fikade på nytt. Lek och bus fortsatte. Lite överstyr... Eddie körde ut Malcom i gåstolen över kanten på trädäcket så den tippade baklänges med stackars Malcolms huvud rakt i marken. Då blev det TIMEOUT på Eddie...

Idag fortsatte fikat. Efter att jag och Malcom fixat lite ärenden i Lund, hämtade vi Eddie och körde in till Otto & Bruno PÅ Bellevue. Även här fika och bus. Johanna var där med Sigge & Hillevi. Fick där säga grattis till MALcolm som blir 9 månader idag och Hillevi 6 månader!!


Jag har syndat idag från min GI-diet. Idag blev det hämtmat och med thaimat blir det ju alltid "lis" i massor... Ahh, skall nog hinna gå ner några kilo innan jag sätter mig på planet till Mallis.

Godnatt! Måste planera morgondagen nu ...

2 kommentarer:

Hans sa...

Du e en riktig fikatant!
Ett litet grattis till Malcolm!

På tal om thaimat! Hittade denna blogg av slump idag:
http://easytothaifood.blogspot.com

...om du nu vill brassa lite gott käk!

Camilla sa...

Grattis till Malcolm. Sjukt att tiden går så fort. Vi har inte ens träffat lillebror Bergelin än... I sommar får det bli. Om ni inte ska till Sthlm nåt?