tisdag 15 april 2008

10 ÅRS-JUBILEUM!!!!!

Helt otroligt, men idag är det 10 år sedan jag och Anders blev förälskade i varandra. Vi träffades på en projektledarutbildning inom media & informationsteknik i Malmö. Vi höll det lite hemligt till en början, då vi var kursare och umgicks väldigt mycket med alla i "klassen". Vi var ute och festade flera dagar i veckan, så det var förvisso konstigt att ingen upptäckte vår romans.

Nu sitter vi här med 2 barn, 1 förlovning & 1 bröllop senare. Villa, vovve och 2 kombi (eller ännu värre...buss), ja... visst är man en riktigt svensson nu för tiden. Men vi är friska & lyckliga, och det är väl det viktigaste!!?!?

I flera år har vi sagt att vi skall fira vår 10-årsdag i New York. Då vi precis är hemkomna från 5 veckor i Asien, tillåter inte plånboken detta just nu (kanske i höst). Dessutom är hela familjen lite småkrasslig med ont i halsen, så vi skall köra vår favoritmiddag här hemma i Bjärred. Denna åt vi på Asia de Cuba i Los Angeles (hotel Mondrian), samma dag som Anders friade till mig för 5 år sedan i Malibu.
Vi får drömma oss tillbaka och njuta av maten, superenkelt med såååå gott;

Lättstekt tonfisk filé, med wasabipotatismos & wasabiärtor.

Hurra, hurra, hurra för oss!!!

2 kommentarer:

Hans sa...

10 år!
Respekt!

/HA

Sara sa...

Grattis. Imponerande. Hoppas ni hade en mysig kväll. // Sara