söndag 9 mars 2008

Upptäcktsfärd på Kata Beach.

Idag är det alltså söndag och vår första dag på Kata Beach. Vi bor i en fin lägenhet på ett bra hotell här i Kata, men lite för mycket svenskar (& svennar) för vår smak. Det är däremot väldigt barnvänligt och en jättefin KidsClub som är gratis för Eddie.

Som sagt skall vi blogga lite oftare nu och naturligtvis fylla på med lite bilder. Men det kommer...

Malplomben vaknade glad som en speleman vid åtta-tiden imorse. Så han och Anders gick själv och käkade frukost, Jag och Eddie fick sovmorgon till 10. Sen gick vi en sväng ner till stranden (som är otroligt vacker & mysig) och tittade, käkade lunch på Kata Beach Resort som låg med en helt fantastisk utsikt över viken.
Idag var det riktigt varmt och blåste knappt någonting, synd om barnen som satt i sin avagnar i stekande sol. Vi gick sedan hemmåt, fast förbi lite affärer. Köpte bland annat en dinusaur till Eddie som pratade (skrek nått konstigt ljud) och gick frammåt. Fast den fungerade ju uniefär i en timme sen kastade han den i marken, för att "impa" på Elliot som är 3 år och bor granne med oss. Så det var den dinusarien det...

Klockan 19 somnade både Malcolm och Eddie och vi vet ju naturligtvis inte om det var för natten eller inte. Vi bestämde oss för att beställa hem mat och käka hemma, vilket var bra, för Eddie har fortfarande inte vaknat (klockan är nu 24).

Jag passade på att gå och få en timmes huvud och ryggmassage, otroligt skönt, speciellt när det kostar 60 kr.

Nu sover alla mina killar så nu skall jag med gå och knyta mig.

Tack för alla kommentarer, kul att någon läser det vi skriver! Kram kram & godnatt.

1 kommentar:

Sara sa...

Hej! Det låter som om ni har det härligt. Ska bli kul att få se fler bilder. Till helgen skall vi på minisemester till Polen. (Det går inte riktigt upp mot Thailändska stränder). Annars är allt som vanligt här hemma. Frode börjar sakna Malplomb nu.
Sköt om er. Kram Sara, Janne och Frode