söndag 9 mars 2008

Njuter...

Nu börjar vi verkligen komma in i semesterlivet här i Thailand. Sjukdomarna verkar borta, men det är bäst att inte prata om det... för man vet ju aldrig.
















Hyatt i Hua Hin var ju bara ett paradis, framförallt en fantastisk anläggning med parker, pooler och grymma restauranger. Man är ju så extremt "vippad" när man reser i Thailand med barn, de får en verkligen att känna sig som om de älskar "just våra" barn lite mer -vilket är härligt. Eddie pratar hela tiden om "sina tjejer", det är tjejerna uppe i lobbyn. Han älskar dem, säger han.
Bilden är från vårt rum. Malcolm står och längtar ut i poolen. Himla mysigt pool-område, poolen gick liksom runt i kanaler, så man kunder simma runt inne i djungln, enligt Eddie.
I fredags kväll lyxade vi till det och käkade en Seafood-buffé nere på stranden, ensamma utan barn! Vi hade baby-sitting till barnen på rummet (en av Eddie´s tjejer). Vi hade hållit Eddie vaken hela dagen (brukar annars sova en stund på sen eftermiddag, men i fredags blev det en Tuk-Tuk tur till McDonalds istället för honom). Eddie somnade vid 21-tiden och då fick vi komma och hämta Malcolm, för han blev så ensam och ledsen när storebror hade somnat, annars skrattar han ju bara när Eddie clownar sig för honom.

Vi njöt ialla fall av en helt underbar middag sista kvällen i Hua Hin, barfota på stranden med vita dukar och massor av delikatesser.


Inga kommentarer: