onsdag 5 mars 2008

Hua HIn 080305

Först på måndag-kvällen anlände vår väska, väldigt efterlängtad.

Igår tisdag blev både Anders och Eddie drabbade av diarré. Frammåt kvällen var Eddie riktigt dålig med feber, så vi fick kalla på läkare hit till hotellet. Infektion i magen och lite medicin till honom. Idag var han lite bättre. Anders fick kalla på doktorn idag, så nu går även han på medicin. SUCK! Eddie har charmat in sig hos alla tjejerna i receptionen, så idag kom en blombukett skickad till rummet, eftersom de hört att han var sjuk, himla gulligt.

Dock har vi alla varit inne i Hua Hin Stad nu ikväll. Ätit, shoppat och jag fick skön fotmassage innan vi tog en TukTuk hem. Eddie har fått ett par sandaler som blinkar som ett helt disco när han går. Och på natt-marknaden ikväll, hittade han T-shirts med Blixten McQueen, så han e riktigt snygg nu! Malcolm sitter mest cool i sulkyn, så länge han får tugga på en grissini är han riktigt nöjd.

Imorgon hoppas vi på att alla bakterier är bortblåsta och att vi alla mår bra. Vi har trots sjukdom ändå fått oss några härliga soltimmar vid poolen och vi längtar ju såklart efter fler av dem. Imorgon skall vi träffa Gun-Britt & Bengt (min moster & morbror) och se deras nya hus. God Natt!

4 kommentarer:

Sara sa...

Hej Bergelins!
Hoppas att ni alla mår bättre nu och att ni har hunnit njuta av att äntligen vara framme. Ledsen om det var Frode som smittade er. Ska bli roligt att följa er blogg. Sköt om er och krya på er.
Kram Sara, Janne och Frode

Bergelin´s sa...

Halloj, nej... tänk inte på det. Det var säkert inte Frode som smittade, det kan ju ha kommit var från som helst. Nu har alla gått på dundermediciner, så nu mår vi bra. Det är bara så trist att starta så här, framförallt blir man ju livrädd för Malcolms skull. Det går ju så fort med uttorkning. Men nu är han en riktigt cool badkille i sin tuffa surfingdress. Vi hörs!! Kram på er alla

bengtbergelin sa...

Hej alla bergelinare
Hoppas ni mår bra nu efter alla vedermödor.
Det ser härligt ut på bilderna, men vi åker ändå på en tripp till Lubeck på några dagar.
Bästa hälsningar
Farfar och farmor

Camilla sa...

Hej på er, familjen Globetrotter! Har just läst om er mardrömsflygning. Så hemskt! Det är efter såna berättelser som man liksom drar sig lite för att sticka iväg på långresor. Jag tycker ni är tuffa som drar iväg! =) Hoppas ni får en supersemester. Jag kommer att hålla mig uppdaterad. Kram från Gisslénarna