onsdag 19 mars 2008

Eddie red elefant idag!!


Idag var det första dagen det var lite molnigt, vilket passade oss bra eftersom vi blev hämtade av "vår chaufför" klockan 9. Vi åkte då för att rida elefant. Anders & Eddie red på Sunny som var 40 år (5 år äldre än mej...vilket påpekades...). Eddie var eld & lågor och tyckte att det var superkul. Malcolm fick mata elefanterna med bananer och skrattade hejdlöst när bebiselefanten pussade mamma på kinden med den långa snabeln.

Efter elefant-turen åkte vi till Wat Chalong (det största templet på Phuket). Vi var där för 9 år sedan och nu hade de byggt ett nytt, eller rättare sagt ännu en byggnad. Tyvärr för mycket turister och vi såg inte en enda munk, trist. Däremot satte vi på guld på Buddha, fast Eddies guld kletade han bara stolt in i händerna och vill inte sätta på Buddhan, suck!



Efter tempelbesöket åkte vi till ett stort shoppingcenter, Central Festival. MAlcolm sov sött i vagnen och Eddie betedde sej som vi vet inte vad... slängde sej på golvet och nöp tjejer i baket, vi hade lust att sälja honom för 20 bath (=4 kronor...). Det hade säkert inte varit någon som velat köpa honom för en spänn just då. Nu är det kväll och vi har slängt in Eddie i lekrummet där det är Filmkväll idag. Själv skall vi gå och äta middag nu. Godnatt!



1 kommentar:

Hans sa...

http://brokigafamiljen.blogspot.com

Ciao!