torsdag 27 mars 2008

Surf-dudes på Surin Beach!

Har nu varit här på Surin Beach och Manathai Hotel i tre dagar. Helt underbart och vi undrar ju såklart varför vi inte åkt hit tidigare. Lugnt och skönt, riktigt semester-tempo.

Litet supermysigt hotell och fantastiskt mysiga resturanger längs hela stranden-stråket (dessutom billigt... fast än att det sägs att alla "rikingar" bor här, även de lokala thailands-miljonärerna.)

3 dagar har vi nu tillbringat på stranden, dag som kväll. Man sitter ute i sanden och äter på de flesta restaurangerna även på kvällarna, så sängarna är lagom sandiga och gosiga när man går och lägger sig. Framförallt Eddies eftersom han spelar fotboll med personalen tills han stupar.

Eftersom här är så himla höga vågor har samtliga killar surfat idag. Malcolm skall be sin kompis Frode om lite hjälp (han har ju surf-proffs till föräldrar). Malcolms morsa är ingen vidare instruktör. På bilden är det lite tjurigt...

Stannar här tills på lördag, då det bär av till Singapore. Skall bland annat träffa Marie Strandberg med familj där, vilket skall bli superkul. Dottern Ella skall visa oss Singapore Zoo på måndag och innan dess är vi bjudna på middag!





Nedan lite bilder från våra dagar på Burasari Hotel på Patong Beach,
även här lyckades Eddie skaffa sig flickvän att krama och pussas.

De här bilderna är lite blandad kompott;
Linda väntar på att checka in på Manathai, Eddie köper glass av en galen thailändare utklädd till lejon, Malcolm leker i sanden, Vårt rum, Middagen igårkväll på stranden, Eddie & sin nya kopis Alfie bråkar om favoritbilen "Kungen" och sist... nattbadet innan vi går till sängs. ¨


Sista collaget med bilder är från Anders och Malcolms morgonrunda idag.
Lite riktiga Thai-bilder i gryningen kan man väl säga...

1 kommentar:

Hans sa...

Shit vad skönt det skall bli att dra till Thailand!
Era bilder skapar en längtan - gillade Lillemans morgonrunda med Malcolm.
Kan se det framför mig och jag längtar själv efter lugna morgonrundor med Molly i Sa Wang Dean Din! :o)