tisdag 11 mars 2008

Ingen rast och ingen vila...


Dagarna rinner verkligen iväg, nu har vi varit borta i 12 dagar. Barnen börjar komma in i tiderna, i alla fall Malcolm. Han vaknar 6.30 varje morgon och pratar oavbrutet. Ingen förstår ju nått, men det räcker till att väcka alla oss andra. Som tur är bor vi ju nu i lägenhet, så den som går upp med Malcolm kan ju stänga om sovrummet så de andra får sovmorgon.

Vi har nu hittat en fin runda nere längs stranden och det är väldigt lugnt, stilla och vackert där nere klockan 7 på morgonen. Så den som går upp med Malcolm, får ta vagnen och gå rundan som tar en timme. Dock är ju klockan bara 7.45 när man kommer tillbaka… Så då kan man ju passa på att blogga lite innan Eddie och Anders vill gå upp och äta frukost. Collaget där upp är från imorse.

Igår var vår första riktiga stranddag. Himla varmt och jättehöga vågor, så det blev inte så mycket badat för småkillarna. Vi var nere på stranden strax innan 10 och då var alla solstolar upptagna. Vad är det med folk? Uppe i ottan på semestern… De stolar som var lediga, de var ju reserverade… d v s förbetalda av alla ”svennar” här. Så efter en massa förhandlande fick vi till slut 2 solstolar, i raden längst bak... Dock skrattar bäst som skrattar sist, när vågorna drog in och dränkte alla väskor & handdukar hos dem på "första raden".

Det var en himla fin dag, men vid sen lunch valde vi att vända tillbaka till hotellet, käkade lunch, satte på en film till Eddie som han snabbt somnade till. Sen gick jag på SPA, 2,5 timmes omhändertagande och avkoppling var väldigt skönt. När jag kom tillbaka var alla killarna i poolen, utvilade och glada.

I gårkväll var vi och käkade på ett ställe här i Kata Beach som är uppbyggt som en Dinosaurie-Park, vad gör man inte för barnen (läs Eddie)? Det stod en liten (riktig) bebis-elefant utanför som man fick mata med bananer, det gillade ju Eddie. Själv tycker vi att det är sååå synd om alla dessa tdjur som skall göra turisterna glada. Väl inne vid bordet slängde han sig pinsamt på golvet och skulle inte äta nånting, han ville bara titta på dinosaurier och elefanter. Tacksamt.


Vi glömde ju vår kamera-sladd hemma (för att föra över bilder till datorn), men vi fick tag på en sådan igårkväll, så nu kommer bilderna, förmodligen ikväll. Alla bilder på bloggen är hittills tagna med min mobiltelefon, därav sämre kvalitet.

Nu skall jag gå och väcka de andra för Malcolm är just nu helt oregerlig när han inte får röra datorn och dessutom inte får nån uppmärksamhet allas av sin mamma. Vi måste nog gå och käka frukost helt enkelt. Hej så länge!

Inga kommentarer: