måndag 12 maj 2008

Anders matförgiftad = inget Lundalopp.




Jaha, denna helgen skulle ju Anders springa Lundaloppet. Symbal har detta som årligt event, alla springer och efter loppet samlas alla för fest hemma ho Peter & Catharina.

Eftersom jag var ute med tjejerna i fredagskväll, gick Anders till Bjärreds Krog för att käka pizza med småkillarna (ja, Eddie skulle ju också äta lite var det menat som...). Anders äter sin pizza och bli matförgiftad. Så när jag kommer hem vid 2-tiden på natten, springer han stafett mellan toalettstolen och sängen, stackarn. Det fortsatte hela natten och på lördagmorgon var han helt färdig. Alltså inte läge för att springa en meter. Vi åkte dock in och tittade på kollegorna som sprang i mål.
Vi åkte också till festen på kvällen, alla njöt av härlig barbeque i trädgården, ja alla utom Anders som inte åt eller drack nånting. Vi åkte hem klockan tolv, och då hade Anders kämpat i flera timmar. Tyckte faktiskt riktigt synd om min man, för en gångs skull :-)

Dessutom hade ju Anders tänkt spela 7-Heaven på söndagen och göra sin premiärrunda med det gänget, men på söndagen var han fortfarandfe riktigt risig, så det var sängläge hela söndagen.

Alltså, inget gick som vi tänkt oss denna helgen...

Inga kommentarer: