tisdag 2 september 2008

Hollywood-fru!

Vet inte riktigt vart jag skall börja, det har hänt sååå mycket i mitt liv de senaste veckorna. Jag har blivit så dålig på att blogga... har inte kollat statistiken på månader och när jag kollade idag så visade det sig att 126 unika besökare kollade på vår lilla ointressanta blogg igår... Himla kul, men nu känner man ju stress på att ha lite intressant innehåll. Fast om jag kollar på min senaste vecka, så har den ju varit himla intressant, iallafall för mej. Vår 35-års fest blev superlyckad tycker vi själv, trots att vi valde sämsta dagen på hela sommaren. När vi väl nyktrat till och städat undan festen, åkte jag och 5 tjejer till Berlin.

40 minuter från Kastrup med Sterling, så vips är man i denna underbara miljonstad. Första kvällen käkade vi på en schysst asiatisk restaurang Pan Asia. Efter god frukost på Park Inn (i gamla öst), blev det shopping å Kaa De We. Klockan 14 träffades vi i Veuve Cliquot-baren (Gula Änkan) och skålade i rosé-champagne resten av eftermiddagen. Underbart!!!

Vi käkade middag på en Vietnamesisk restaurang Monsieur Voung, innan vi gjorde oss snygga inför kvällens konsert. Förfest i taxin till Olympia Stadium, missar första låten av Robyn.... Men sen... kan inte beskrivas. Robyn är ju bara sååå bra! Och sen MADONNA, det finns ju bara en. En sån kvinna, som bara förmedlar sån energi att man blir helt galen. 50 bast och gör entré på scen i trosor. En grym show med supermusik. Sen att tyskarna gärna sitter ner och inte rör en fena, det kan ju inte vi hjälpa. Vi gjorde så gått vi kunde för att få igång alla tråkmånsar. Bråkade med några bögar (f-låt homosexuella killar) framför oss, vi råkade ju stöta til en av dem i ryggen när vi dansade, påstod dem. Så Kicki fick ju kommentaren på dålig tysk-engelska -"jo ar destrojing te hål konsört". 



Några härliga tjejdagar i Berlin. Vi saknade dock våra bebisar och papporna till dem, så klart!

Jag var hemma i Bjärred strax innan ett på natten. Och på morgonen var det bara att infinna sej på Strandvägen i Lomma. Då började ju Mija´s möhippa, som var hur skoj som helst. Dagen gick såklart i turkost tema, med bubbel hela dagen. Avslutningsvis blev det en champagne-provning innan vi gick ut och dansade de lurviga.... Det kostar att ligga på topp!

Söndag var det en mör och trött mamma som ungicks med barnen och försökte återhämta sig!!

Kul att leva som en Hollywood-fru, men nu börjar snart allvaret för mej också... 

Godnatt och sov så gott! (Alla mina killar sover för länge sen....)




Inga kommentarer: