lördag 23 januari 2010

Världens bästa flygplats!

Igår var jag på kundmöte i Stockholm, som var superkul och som
dessutom gick bra! Utan att gå in på kunden så jobbar de nära alla
dessa stora designers som alla finns representerade på Kastrup. Jag
gick upp 04.10 igår morse och det var inte förrän jag landat igår
och var tvungen att skynda mig hem (Eddie hemma i kräksjuka) som jag
insåg att jag gärna gått på ett par timmars shopping tur på
Kastrup. Vi har rest mycket och varit på såå många flygplatser, men
ingen slår Kastrup. Om en stund beger vi oss dit igen, men bara för
att hämta hem Anders som vi längtar såå efter!!

Packat...

... Nu e de på väg till Thailand, packat klart på sin Bobby car.
Synd att vi inte åker förrän till påsk.

fredag 22 januari 2010

Lunch med Subrat

Idag var det lunch med Subrat på en av Mumbais bästa indiska restauranger som heter Peshawri.

Kväll ute

Efter en sen kväll på jobbet åkte vi och käkade på Hard Rock Cafe, där en långhårig indier uppträdde som trodde han var Axl Rose..

Mina indiska kolleger Siddartha och Ashwin


onsdag 20 januari 2010

Skön morgon

Det är inte varje dag som man kan börja med dopp i poolen före man beger sig till jobbet...



måndag 18 januari 2010

Mumbai igen!

Nu var det dags att besöka Mumbai igen. Efter en ganska bra flygresa bredvid en förvirrad italienare som inte förstod något av de uppgifter han skulle fylla i på immigrationspapperna, var det ut i den härliga trafiken.



söndag 17 januari 2010

Världens sämsta mamma...

Måtte denna dag snart vara över... Känslomässiga kör vi Anders till Svågertorp, där han ska ta tåget till Kastrup för att åka och jobba en vecka i Mumbia, Indien. Då både jag och barnen inte tycker om att vara ensamma, så var vi alla lite (ganska mycket) småledsna i bilen därifrån.

Vi skyndande oss hem till morfar Hans för en snabb fika. Han har precis haft några njurstensanfall, så vi ville gärna besöka honom, samt avleda vår tankar på att pappa anders inte är hemma på en vecka. Då min pappa nyligen flyttat till ett nytt hus i ett område utanför Kvarnby, körde jag av motorvägen, där civil polis tog mig för fortkörning:
- 0,1 km/h från att vi tar ditt körkort, och vi ger dig ingen böter för ditt "rullande stopp". Din bot blir 3 200 SEK.

- Jaha, tack som f-n! Jag snyftade nått om att vi lämnat min man på flyget till Indien och att jag var på väg till min "sjuke far"... men det fick bara polisen att skälla ut mig. Hur kunde jag köra så här med barn i bilen? Polisen får lugna Eddie som gråter hejdlöst, med att det inte var någon fara. Malcolm tyckte mest att det var häftigt med blå-ljusen, likadana som hans nya polisbil har som han fick av kusin Agnes i julklapp.

Jag körde vidare med boten liggande på passagerar-sätet och en hysteriskt gråtande Eddie i baksätet som undrade om mamma skulle in i finkan.... Då jag inte riktigt visste var jag var, körde jag vilse. Hittade alltså inte hem till min pappa, och då han skulle iväg missade vi fikan där.

När jag virrat mig omkring i nått område (vet fortfarande inte var vi varit) så styrde bilen mot Bjärred. Väl hemma tänkte jag att vi cyklar en runda och får lite frisk luft efter det här, vi behövde ju ändå gå en kvällsrunda med vår hund Lowa. Barnen cyklar och jag går. Jag ringer och berättar allt för Anders... Då vi börjar närma oss huset, ser jag att barnen cyklar förbi... Jag säger till Anders i telefonen att vi får lägga på för att jag får springa ikapp barnen. När jag väl kommer runt hörnan var de vips borta, jag grips av panik och börjar springa runt i gatorna och skrika efter dem... men med deras mössor & hjälm på hör de ju ingenting. Efter 10 minuter, inser jag att jag får springa och hämta min egen cykel för snabbare ta mig runt. Då ser jag deras cyklar parkerade sidan om min på framsidan av huset... Men Eddie & Malcolm är inte där. Hysteriskt rycker jag upp dörren, för att se om de är i huset (varför vet jag inte, hur skulle de kommit in där) då går larmet och Securitas ringer... Jag far ut igen, och där kommer de gående från lekplatsen hand i hand. Det är nog då man skall vara såå lugn och bara krama om dem - NOT.
Jag var själv i upplösningstillstånd och sätter dem i soffan framför Tjorven och ger dem en påse kanelgifflar, som de nu ätit upp (det blev tydligen deras middag).

När jag väl lugnat ner mig, tänkte jag hänga upp tvätten som jag la in i maskinen i eftermiddags. Då inser jag att lakanen fortfarande är torra och att tvättmaskinen inte har tvättat- d v s tvättmaskinen har förmodligen gått sönder. Så jag hoppas innerligt att dagen snart är slut, orkar inte med fler motgångar idag! Skall lägga mig på golvet och lägga pussel med Malcolm nu, för han har precis hällt ut 100 pusselbitar PÅ mina fötter...

Önskar att jag satt med min man på ett plan på väg till soliga Indien.... dream on!

tisdag 12 januari 2010

söndag 10 januari 2010

Grymmaste Beduin-festen!!!

I fredags var vi på såå lyckad fest hos Lotta & Fredrik Toth!
De har lagt ribban för årets fester, vilken kommer bli svår att överträffa.
Alla hade gått in för detta tema til 100%.
Toth´s hade flyttat ut alla möblerna ur huset och orientaliska mattor,
kuddar, vattenpipor etc. gjorde en grym stämning!!
Tusen tack för fantastisk mat, dryck och en superkul fest!
Grattis också till Hasse, som vann.... på alla sätt och vis :-)

Dubbelklicka på collagen, så öppnas de upp i större storlek!



Självmordsbombare, fanns det några stycken... och andra flippade ut på dansgolvet.

Vattenpipan med äpplesmak, blev en central punkt för Kadaffi & Co.

Fördrink hos Olle & Marie, eller hos The Sheik och hans slyna...

fredag 1 januari 2010

Gott Nytt 2010!!!

Då har det gått nästan ett halvår sen jag bloggade... Nu skall det bli skärpning. Har dock ägnat dagen att uppdatera bloggen med lite flashbacks från året som gått, så nu känns det som att jag är lite i kapp...

See ya!

Backflash från en Stockholmshelg, 1:a advent!


Första advent åkte vi till Stockholm med X2000, vilket var himmelriket för killarna. Åka tåg -långt... Vi träffade familjen Gisslén, besökte Globen och Stockholm Horseshow, och så var vi såklart i Gamla Stan och myste och tittade på vaktbytet på Slottet! Vi tittade även på NK´s fina julskyltning. Vi bodde på Clarion Sign, vilket var kanon!

Flaxhback från hösten 2009!

Med familjen Wabreus/Solem på Tivoli och kollar in Halloween.
Jag och PS kollegor kollar in Ladies Night i Helsingborg (OBS jobbsyfte...) :-)
Blandade bilder på barnen under hösten...

Backflash: en vacker dag i Skate parken!

Backflash Ven i juli!

Dubbelklickar man på collagen, får man upp dem i större storlek...

Min syster Liza och jag, med familjer bjud vår pappa till Ven som födelsedagspresent. En heldag med grymt väder, vacker utsikt, champagne-picknick och god middag nere i hamnen. Lite motion på cyklarna fick vi också!

Backflash Korsika!